Ben jij liefhebber van lokale bieren en culinair eten? 


Zet donderdag 27 februari dan alvast in je agenda! 🍺🍽

In samenwerking met Eggens Craft Beer organiseert De Brasserie in Hotel Corps de Garde een bijzonder Bierdiner.

Een zwart-witfoto van een chef-kok die eten bereidt in een keuken.

4-gangen diner

Onze chef Jarno heeft samen met Henrice van Restaurant Blumé een verrassend 4 gangendiner samengesteld, waarbij elke gang wordt begeleid door zorgvuldig geselecteerde, krachtige bieren. Dit wordt een avond om niet te missen! Zorg dat je erbij bent en verzeker jezelf van een plekje voor deze exclusieve ervaring. 


Evenementdetails

  • Datum: Donderdag 27 februari
  • Ontvangst: 18.30 uur
  • Start diner: 19.00 uur
  • 4-gangen voor €55,-
  • Bijpassende bieren voor €37,50


Reserveer snel je plek via de Formitable widget! We kijken ernaar uit je te verwelkomen op ons bierdiner!